torstai 16. lokakuuta 2008

Voiko äänestäjä vaikuttaa raiskauksiin Helsingissä?

Taas on raiskattu Kaisaniemen puistossa. Ja taas tekijöiden epäillään olevan maahanmuuttajataustaisia, tummaihoisia miehiä. (no miehiä tietysti, harvemmin kai naiset raiskaavat naisia) Mitä tälle raiskausaallolle voidaan tehdä? Hyvin yksinkertaisin laskutoimenpitein saamme tulokseksi: vähennetään maahanmuuttajien määrää!

Katselin eilen FST:ltä, kuinka Astrid Thors kiihkosi lisää maahanmuuttajia Suomeen. Halusi, että kunnat ottaisivat lisää maahanmuuttajia, sillä hänen mielestään Suomen kilpailukyky kärsii, jos emme ota. Mutta nyt kärsii suomalainen nainen, vaikka kilpailukyvyllä menisi miten hienosti. Ihmettelen vain, miksei Astrid Thors halua maahanmuuttajia omaan (maa-)kuntaansa, Ahvenanmaalle, jos kerran siitä maahanmuuttajien suuresta määrästä olisi hyötyä kunnalle. Eipä hän kyllä halua suomalaisiakaan sinne, joten miksi sitten muunmaalaisiakaan.

Maahanmuuttajat tekevät 50% Helsingin raiskauksista, se on faktaa. Faktaa on myös se, että äänestämällä Perussuomalaista kunnallisvaaleissa, varmistat sen, että raiskaustapauksia pyritään aktiivisella politiikalla vähentämään ja rikolliset raiskaajat saavat lähtöpassit tuomionsa suorittamisen jälkeen!


Miesjoukko raiskasi naisen Kaisaniemessä

Noin 25-vuotias nainen raiskattiin Kaisaniemen puistossa tiistaiaamuna noin kello neljän aikaan.

Nainen oli lähtenyt kellon kolmen jälkeen yöllä kävelemään ravintolasta Mikonkatua pitkin Kaisaniemen puistoon. Puistossa naisen kimppuun oli hyökännyt kolmen-neljän miehen joukko.

Nainen kertoi, että miehet olivat raiskanneet hänet kello 3.45-4.15 välisenä aikana. Miehet olivat naisen mukaan tummaihoisia.

Nainen pääsi raiskauksen jälkeen itse hakeutumaan hoitoon ja ilmoittamaan asiasta poliisille. Poliisi kävi aamulla tapahtumapaikalla, mutta ei ole tavoittanut epäiltyjä.

Mahdollisia silminnäkijöitä tai tapauksesta jotakin tietäviä pyydetään ottamaan yhteyttä poliisiin, virka-aikana numeroon (09) 189 5368 ja virka-ajan ulkopuolella numeroon (09) 189 4002

Ei kommentteja: