torstai 23. lokakuuta 2008

Puolet suomalaisista suhtautuu kriittisesti maahanmuuttoon!

Ja toinenko puoli sitten haluaa hyysätä? En usko, vaan tuosta toisestakin puolesta on epäilevästi suhtautuvia, joskaan ei niin kriittisiä varmaankin puolet . Mistäkö tämä sitten kertoo? No ainakin siitä, että Ruotsalaisen vähemmistöKansanosanPuolueen, VIHeR:piipertäjien ja SOSialististen antiDEMokraatisten luotsaama maahanmuuttopolitiikka on tullut tiensä päähän! Ei kansa tyhmää ole, jos kritisoivat hallitsematonta maahanmuuttoa. Perussuomalaisten sanoman kansa tajuaa, mutta nämä em. puolueiden edustajat pitävät kansaa niin tyhmänä, että luulevat sen nielevän mitä vaan, vuodesta toiseen. Tähän sopii hyvin sanonta, sitä saa mitä tilaa ja tässä tapauksessa nämä puolueet ovat tilanneet itselleen hankaluuksia, haalimalla kaikenkarvaista porukkaa ympäri maailmaa, muka työvoimapulaa helpottamaan. TYÖVOIMAPULAA! Mitä helvetin työvoimapulaa? Jos maassa on 250000-400000 työtöntä, riippuen laskutavasta, onko silloin työvoimapula? Niinhän nämä ylimieliset puolueet antavat ymmärtää, mutta luu jää vetävän käteen ja kansa osoittaa mahtinsa äänestämällä Perussuomalaiset voittoon ensin näissä kunnallisvaaleissa ja seuraavissa eduskuntavaaleissa parin vuoden päästä! KYLLÄ KANSA todellakin TIETÄÄ!

Puolet suhtautuu kielteisesti maahanmuuton lisääntymiseen

23.10.2008 18:58
Nelosen uutisten TNS Gallupilla teettämän tutkimuksen mukaan miesten asenteet maahanmuuttoa kohtaan ovat kielteisempiä kuin naisten.
Naisista 43 prosenttia ilmoitti suhtautuvansa kielteisesti maahanmuuton lisääntymiseen, kun miehistä kielteisesti suhtautui 54 prosenttia.Mitä korkeammin koulutettuja vastaajat olivat, sitä myönteisemmin he suhtautuivat maahanmuuttoon. Kielteisimmin maahanmuuton kasvuun suhtautuivat alle 40-vuotiaat maaseudulla asuvat miehet.Tutkimukseen haastateltiin 1 191 suomalaista. Johdannoksi vastaajille kerrottiin, että 15 vuoden kuluttua Helsingin asukkaista maahanmuuttajia on arvioiden mukaan joka neljäs. Tällä hetkellä joka kymmenes helsinkiläinen on maahanmuuttaja. Iltalehti

Ei kommentteja: