perjantai 29. elokuuta 2008

Ajatko Helsingissä (henkilö-)autolla?


Jos Helsingissä ajaa autolla, väistämättä törmää vaikeuksiin! Vihreä työtävastustava-politiikka on ajanut työssäkäyvät veronmaksajat tilanteeseen, jossa henkilöauton käyttö työssäkäymiseen on asetettu niin vaikeaksi, että kannattavampaa on jättäytyä työstä pois! Nimittäin vihreät nykykunnallispoliitikot ja SDP peesaamassa ovat saaneet aikaan sen, että kohta ei kannata käydä työssä lainkaan, ainakaan Helsingin ulkopuolella, sillä näiden puolueiden ja aatteiden mukaan me Helsingin ulkopuolella työssäkäyvät olemme aikaansaaneet ainakin Suomen osalta ilmastonmuutoksen, jos ei mitään muuta!

Siltikin Helsingin joukkoliikennettä on kehitettävä, saatava lisää kuljettajia, parannettava linjoja, jne. Sillä joukkoliikenne nimensä mukaisesti hoitaa joukoittain kaupungin liikennettä! Unohtaa emme saa myöskään yksityisautoiljoita, kuten tähän asti on 70-luvulta tehty, vaan myös yksityisliikenteelle on annettava mahdollisuus, sillä sen myötä myös verotuloja, jolla saamme parannettua kaupungin asioita, tulee lisää!

Nyt valtio on tullut meitä vastaan, nimittäin antanut nuorisolle mahdollsuuden kouluttautua tärkeään bussinkuljettajan ammattiin yhä nuorempana, eli 18v. ikäisenä! Jos oikeasti saamme suomalaista nuorisoa sitoutumaan tähän tärkeään ammattiin, se auttaa jokaista meistä veronmaksajista!

Ei kommentteja: