keskiviikko 13. elokuuta 2008

Tervetuloa Harri Lehtimäen kunnallisvaaliblogiin!


Olen Harri Lehtimäki, Kontulan Perussuomalaisten kunnallisvaaliehdokas. Ehdokasnumeroa en ole vielä saanut tätä kirjoittaessani, mutta heti kun se tulee, julkaisen sen tässä blogissa, sekä myös kotisivuillani!

Tässä blogissa jaan ajatuksiani kunnallispolitiikasta yleisesti ja minulle tärkeistä asioista, joista uskon, että ne myös kiinnostavat äänestäjiäni.

Kunnallispolitiikkahan on meidän, Sinun ja minun, asioiden hoitamista kunnallisella tasolla. Törmäämme näihin meihin vaikuttaviin asioihin koulutuksessa, työssä, asuntoasioissa, liikenteessä, eli lähes missä tahansa päivittäisessä toimessamme. Kunnallispolitiikka vaikuttaa asioihimme siis hyvinkin arkisella tasolla. Joten kehotan kaikkia teitä sisäistämään tämän asian: Vain äänestämällä voit vaikuttaa! Eli jos et äänestä, olet luovuttanut valtasi asioiden vaikuttamiseen kenties juuri sille kunnallispoliitikolle, jota inhoat sydämesi pohjasta ja joka kenties mielestäsi, on juuri syypää siihen, että asioita on hoidettu kaupungin toimesta aivan päin mäntyä! Joten; MUISTA ÄÄNESTÄÄ SYKSYN KUNNALLISVAALEISSA!

Ei kommentteja: