lauantai 16. elokuuta 2008

Sateessa Kontufestareilla


Seitsemän tuntia seisoin tihkusateessa Kontufestareilla. Tapasin uusia ihmisiä, duunareita, liikemiehiä, poliitikkoja, eläkeläisiä, vanhuksia, lapsia. Jaoin ilmapalloja, mehua, karkkeja, keksejä ja omaa tietouttani Helsingin ja varsinkin Kontulan nykytilasta. Mukavaa oli. Eräs kokoomuksen poliitikko oli sitä mieltä, että on kannattavampaa noin rahallisesti keskittää terveyskeskukset isoihin yksiköihin, kuin säilyttää paikallisia terveyskeskuksia. Mutta voidaanko hyvinvointia mitata rahassa? Epäillessäni tätä tälle kokoomuspoliitikolle, hän oli jo kiivastua ja alkoi paasata, kuinka mikään ei onnistu, jos ei ole isoja yksiköitä. Poliitikko sai kuitenkin kasattua itsensä ja siirryimme sitten muihin aiheisiin.

Timo Soinikin
piipahti puolentoista tunnin verran Aatteiden käytävällä ja heti oli kansalaisia tenttaamassa puolueen puheenjohtajaa kiperillä kysymyksillä. Kyllä täytyy sanoa, että karismaa Soinilla riittää vaikka muille jakaa ja hän jaksaa rauhallisesti vastailla kansan kysymyksiin. Hieno mies kerta kaikkiaan.

Ensi viikolla on väliviikko kiertueessa ja sitten seuraavalla viikolla olemme Kontulan Perussuomalaisten kanssa todennäköisesti Kontulan ostarilla keskustelemassa mielipiteistämme muiden kansalaisten kanssa. Nähdään siellä!

Ei kommentteja: