sunnuntai 26. helmikuuta 2017

Kuntapolitiikkaa Helsingissä

Varautukaa helsinkiläiset vaalien aikaan alkaviin mittaviin ruuhkiin. Vihreiden aloitteesta Mechelininkatu kavennetaan kaksikaistaiseksi (yksi suuntaansa) ja ennen niin mahtava puukuja on jo kaadettu. Mihin mahtuu Mechelininkatua kulkevat 36000 autoa vuorokaudessa? Töölöön? Voi hyvänen aika, mitä touhuilua.

Edelleen vihreiden aloitteesta (Leo Stranius) on päätetty osoittaa "Rakkauden Metsälle" paikka Keskuspuistosta. Mitä sellaisessa metsässä tehdään? Osoitetaan rakkautta? Kenelle?

Hämeentie muuttuu vain busseille, ratikoille ja polkupyörille sallituksi tieksi. Mihin nyt Hämeentietä kulkeva liikenne ohjataan? Krunikaan? Sörnäisten rantatie ei tule vetämään sitä liikennemäärää. Ruuhkat tulevat olemaan valtaisia. Todella lyhytnäköistä politiikkaa. Tämäkin Vihreiden aikaansaannosta.

Kruunuvuoren sillat sallitaan vain ratikka ja polkupyöräliikenteelle. Eikö sinne olisi voitu sallia esim. takseille liikennöinti?

Jos haluatte tulevaisuudessa ihmisläheistä politiikkaa myös veronmaksajille, miettikää siellä äänestyskopissa tarkoin, kenelle annatte äänenne. Nykypolitiikka on tullut tiensä päähän. Ei voida enempää hankaloittaa veronmaksajien tilannetta, sillä tällaisella politiikalla karkoitetaan veronmaksajat kaupungista ja jäljelle jää vain tuetut erityisryhmät. Mistäs se niiden rahoitus saadaan? Taikaseinästäkö?

Ei kommentteja: