sunnuntai 6. syyskuuta 2015

Poloiset pakoloiset

Minä ymmärrän noita pakolaisia tiettyyn rajaan saakka, eli ymmärrän, että noista maista lähdetään
pakoon huonoja oloja, toivossa löytää parempi ja turvallisempi asuinpaikka jostain muualta. Jos meiltä täytyy karsia palveluita, kuten sairaanhoito-ja vanhustenpalveluita, jotta noista maista tuleville saadaan diskorahaa iPhonien päälle, se ei mene minun kaaliini!
Ymmärrän senkin, että ihmisiä täytyy auttaa mahdollisuuksiensa mukaan. mutta sitä en ymmärrä, että tuo auttaminen tehdään suomalaisten kustannuksella. Suomalaisten köyhien, sairaiden, lasten, nuorten, vanhusten jne. kustannuksella. Ei meillä ole siihen kertakaikkiaan varaa.

Suomesta on lopetettu sairaaloita, vanhusten palvelutiloja, kouluja, kirjastoja, vedoten rahapulaan. Kuinka ihmeessä nyt yht'äkkiä löytyy rahoitusta satoja miljoonia näistä maista tuleville "pakolaisille"?
Jotain mätää tässä yhtälössä on. Mikä on se taho, joka kiristää Suomen valtiojohtoa, ja millä? Vai onko kyse raadollisesti vain korruptiosta? Joku maksaa joillekin isoja summia siitä, että nämä ottavat ongelmat maahamme? Follow the money, sanotaan. Joku järjellinen selityshän tälle on oltava, en usko, että valtionjohtomme niin tyhmää on, etteivät osaa laskea yhteen yksi ynnä yksi. Suvaitsevaistohan on taasen niin tyhmää sakkia, etteivät he ymmärrä, mihin ovat sekaantuneet. Kouhottavat vain mukana, järjestävät "miekkareitaan", koska se on muotia. Ovat kuin sopulilauma, jyrkänteen tultua hyppäävät muiden mukana tyhjyyteen, koska niin "kuuluu" tehdä.

Vuosikausia on huhuttu, että George Soroksella, spekulantilla, joka ohjailee valtioiden rahoja mielensä mukaan, olisi sormensa pelissä mukana. Hän hyötyy rahallisesti siitä, että valtiot ajetaan loppuun, jolloin hänen korporaationsa lopulta voivat ottaa vallan ko. maassa ja päästä käsiksi verotukseen. Tällä meiningillä minäkin alan uskoa näihin tarinoihin.
On myös spekuloitu kansainvälisten pankkiirien salaliitolla. On tosiasia, että pankkiirit ovat olleet sodissa ja vallankumouksissa rahoittajina 1700 luvulta saakka. Rotschildit ym. hyötyvät pitkällä tähtäimellä kaikista maapallolla tapahtuvista kahinoista. He myyvät välillisesti aseita ja osallistuvat korporaatioidensa kautta jälleenrakennukseen. Voittavat aina, oli sota tai rauha.

Pääministerimme Juha Sipilä (kepu, lest.) on ilmoittanut antavansa käyttämättömänä olevan hulppean kartanonsa pakolaisten käyttöön. On se reilu kaveri, vai mitä? Vai onko sittenkään? Joku oli tehnyt laskelman, että 40:n pakolaisen asuttaminen maksaa vuodessa kunnalle/valtiolle/veronmaksajille 1800000 €, josta pelkät asuinkulut on puolet, eli 900000 €. On siitä varaa maksaa verojakin, joita tosin ei makseta, kun se on humanitaarista toimintaa. No, jos ne pakolaiset ei ihan heti hajota sitä Sipilän kartanoa, niin aika hyvää tuottoa varmasti tulee pääministerille asunnon "lahjoittamisesta" tuohon käyttöön. Vai luuleeko joku, että Sipilä antaa sen vastikkeetta ja omalla kustannuksellaan tuohon käyttöön?

Muusta en ole varma, kuin siitä, että Suomi on turmion tiellä, antaessaan signaalia kaikille maailman raskautetuille tulla tänne nauttimaan köyhän maamme rajallisista verovaroista (jotka nekin ovat jyrkässä laskussa). Maailmassa riittää kyllä pakolaisia, joita voi avustaa omaan romahdukseen saakka. Tätä menoa, se totaalinen romahduspäivä ei ole kovinkaan kaukana.

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Voisimmeko kuitenkin antaa humanitaarista apua paikan päälle ja turvata pakolaisleirien turvallisuuden?

Totuus on, että Isisin jaloista on usein pakko paeta. Jotain on tehtävä tilanteen rauhoittamiseksi. Yritetään kuitenkin muistaa, että avustusta sai Suomikin sodan aikana. Entä jos silloinkin olisi ajateltu, että omista palveluista ei voida karsia?