sunnuntai 2. huhtikuuta 2017

Kunnallisvaalit tulevat, oletko valmis?


Ensi sunnuntaina, 9.4.2017 järjestetään Helsingissä, kuten koko Suomessa,
kunnallisvaalit, tai kuntavaalit, kuten niitä on kutsuttu toimittajakunnan ansiosta jo kymmenisen vuotta. Silloin äänestäjät päättävät oman kuntansa tulevat linjat seuraaviksi neljäksi vuodeksi. Paljon on pelissä joka puolella maata, sillä sote- ym. kysymykset ovat tapetilla vahvasti. Varsinainen äänestyspäivä on tuolloin, mutta jo viime keskiviikosta saakka on voinut äänestää ennakkoon ennakkoäänestyspaikoissa. Ennakkoäänestys päättyy tulevana tiistaina, 4.4.2017. Jos ei halua tai ehdi varsinaisena äänestyspäivänä, silloin on vaihtoehtona ennakkoäänestys. Niin helppoa ja vaivatonta äänestystä on mukava käyttää. Itse olen äänestänyt viime vaaleissa ennakkoon jo parinkymmenen vuoden ajan. Eipähän tarvitse miettiä sitten enää. Helsingin ennakkoäänestyspaikat ovat tässä. 

Äänioikeuttaan kannattaa käyttää. Monesti olen saanut lukea ja kuulla, kuinka joidenkin mielestä ei kannata äänestää, koska se ei vaikuta mihinkään. VÄÄRIN! Vain äänestämällä voit vaikuttaa, et missään yleisönosastoilla purnaamalla. Jos et äänestä, olet antanut vallan sille puolueelle, jota et missään tapauksessa olisi äänestänyt.

Näihin asioihin haluan vaikuttaa tulevassa Helsingin valtuustossa ja lautakuntapaikoilla:

* Jyrkkä EI suurmoskeijalle. Helsinkiin tai Suomeen ei tarvita vieraan kulttuurin aggressiivista pääkoulutuskeskusta. Suomi on kristitty maa.

* Suomalaisuus kunniaan. Me olemme suomalaisia, emmekä muuksi muutu.

* Monikulttuurisuus ei saa olla itseisarvo. Monikulttuurisuushypetys on lopetettava kaikista instansseista, kouluista ja muista kaupungin yksiköistä.

* Laittomat maahanmuuttajat pois kaupungista ja koko Suomesta! Lakeja täytyy kunnioittaa myös maahantunkeutujien ja heistä hössöttävien punavihreän koalition.

* Edullista asuntotuotantoa kaupunkiin. Kaavoitus on saatava pois grynderien käsistä.

* Malmin lentokenttä on säilytettävä lentokenttänä. Se on suomalaista kaupunkikulttuuriperintöä joka kuuluu mm. maailman kulttuuriperintökohteisiin. Lisäksi luontoarvot ovat mainittavat kentän ympäristössä. Ne tuhoutuvat SiniPunaVihreän grynderismin myötä.

* Yrittäjyys on tie hyvinvointiin kaikille sosiaaliryhmille. Vain yrittäjyys luo pitkäjänteistä tulevaisuutta Helsinkiin ja koko Suomeen.

* Paikalliset terveyskeskukset säilytettävä hoidon turvaamiseksi.  Kalliit maksut ulkomaisille veroparasiittiyhtiöille eivät luo valinnanvapautta.

* Suomalaisten tapojen ja kulttuurin opetus pakolliseksi kouluihin ja kulttuurikeskuksiin. Suomalaisuuden ON säilyttävä ykkösprioriteettina Suomessa!

* Järkeä Helsingin kuntapolitiikkaan. Ehdoton EI tietulleille, kaupunkibulevardeille (sisääntulo-ja ulosmenoväylien tahalliseen ahtauttamiseen), ylimitoitetuille polkupyöräbaanoille, Kruunuvuoren silloille, Guggenheimille.

801 on ehdokkaasi Helsingissä. Käytä äänioikeuttasi!


1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Missä sun leuka on?