torstai 4. lokakuuta 2012

Vaalien häirintää

Presidentinvaaleissa tammikuussa saimme taas nähdä, kuinka äidin pikkuvlehjana.jpeg kullanmurut olivat olleet vauhdissa. Puolueemme presidenttiehdokas Timo Soinin vaalijulisteita oli YHDESSÄ vuorokaudessa tuhottu täällä Helsingissä 42 kpl. Samanlaisia uutisia kuulimme ympäri maata. Nämä julisteet on kuitenkin LAILLISEN puolueen julisteita, joiden vahingoittamisesta säädetään rikoslaissa.

Vaalijulistetelineitä hallinnoivan yhtiön mielestä vandalisointia ei juurikaan esiinny. Ei ehkä itse telineille, ne kestävät kyllä, mutta puolueiden julisteet kärsivät mittavia vahinkoja. Niitä joudutaan vaihtamaan satoja muutamien viikkojen aikana. Ja vain tiettyjen puolueiden julisteita tuhotaan, joskus tulee mieleen, että nuo tuhoamiset on organisoitu jonkin aatteen kannattajien toimesta, niin aikataulutettuja iskuja noihin julisteisiin tehdään eri puolilla kaupunkia. Mene ja tiedä, mutta ne julisteiden esillelaitot ovat vaatineet satoja tunteja talkootyötä, joita kansalaiset tekevät oman työnsä ohella, vapaa-aikanaan. Eikä se ilmaista ole puolueillekaan, jotka saavat rahoituksensa suurimmaksi osaksi meiltä veronmaksajilta.

Toivottavasti parin viikon päästä alkavissa vaaleissa saamme olla rauhassa tuonlaiselta anarkismilta, sillä se osoittaa vain tiettyjen tahojen halusta estää normaalia poliittista keskustelua.

Ei kommentteja: