torstai 25. lokakuuta 2012

Perussuomalaiset keikuttavat hallituslaivaa

Perussuomalaiset keikuttavat hallituslaivaa

Soini ja Perussuomalaiset ovat ykkönen, US:nkin kysely sen todistaa
Uuden Suomen kysely näyttää sen, minkä kansalaiset jo tietävät
Soini ja Perussuomalaiset ovat ykkönen, US:nkin kysely sen todistaa
Eilisessä MTV3:n kuntavaali"keskustelussa" oli kolme selvää voittajaa: Soini, Niinistö ja Haglund. Mutta, kuten aina tällaisten huutokilpailujen jälkeen, pölyn laskeuduttua, toimittajat saavat siitä aivan erilaisen kuvan, mitä reaalikansalaiset saavat. Tänäisissä otsikoissa toimittajat hyökkäävät totuttuun tapaan Soinin ja Perussuomalaisten kimppuun, sillä heidän on se tehtävä, muuten Soinin porukka kautta maan saa liian ylivoimaisen voiton kunnallisvaaleissa.
Huolimatta Soinin ylivoimaisuudesta keskustelussa, silmiinpistävää oli hallituspuolueiden puheenjohtajien, Kataisen, Urpilaisen ja Arhinmäen selvä ponnettomuus todistaa kansalaisille hallituksen politiikan johdonmukaisuutta vaikkapa sote-uudistyksessa, puhumattakaan kuntauudistuksesta.
Hallituspuolueet selvästi aliarvioivat kansalaisia, väittämällä, ettei näillä ole mitään tekemistä kunnallisvaalien kanssa. Tai ettei Suomen EU-politiikalla ole mitään tekemistä kunnalispolitiikan kanssa. Soini kiteytti asian hyvin, sanomalla, että kaikki vaikuttaa kaikkeen. Samoin Perussuomalaiset vaikuttavat hallitukseen, vaikka hallitus ei haluakaan sitä myöntää. Hallitus on tuhoon tuomittu, jatkamalla kansanvastaista politiikkaansa.
Kunnallisvaalit ovat tavan kansalaiselle tärkeämmät, kuin eduskuntavaalit. Oikeastaan ne näyttävät sen suunnan, mitä kansa haluaa puolestansa tehtävän edustajiensa toimesta saadakseen itselleen tärkeäksi kokemansa asiat reilaan. Perussuomalaiset näyttävät suunnan ja hallitus vikisee!

Ei kommentteja: