torstai 23. elokuuta 2012

Sallimmeko äärivasemmiston rähinöinnin demokraattisessa yhteiskunnassamme?

Mellakointi on rikos demokratiaa vastaan
Mellakointi on rikos demokratiaa vastaan!

Saimme aamulla taas lukea, kuinka suvaitsevaisuusaatteen äärilaidan kannattajat olivat rähinöineet, tällä kertaa Tampereella. Poliisia oli heitelty pulloilla ja piiritetty ihan muualta tulleiden oppien mukaan. Banderolleissa näytti olleen ah, niin trendikkäitä iskulauseita suuren maailman tapaan rasismia ja fasismia vastaan:

Tampereen Satakunnankadun valtaukseen osallistui noin 200 nuorta ja nuorta aikuista. Mukana oli myös muutamia lapsia.
Aamulehden mukaan parinkymmenen hengen joukko alkoi loppuillasta rähinöidä poliisia vastaan muun muassa heittämällä tölkkejä heidän päälleen.
Ainakin kaksi ihmistä vietiin pois käsiraudoissa. Poliisi joutui käyttämään myös tilanteessa OC-sumutetta.

Aamulehti kertoi aamulla verkkosivuillaan, että kello seitsemän aikaan perjantaiaamuna katu olisi vieläkin suljettu muulta liikenteeltä. Nyt liikenne sujuu kuitenkin lähes normaalisti.
Mielenilmauksella vaadittiin tilaa vapaalle olemiselle, epäkaupalliselle kulttuurille ja elämälle ilman autoa. Iltalehti

Tällainen käytös ei kuulu demokraattiseen yhteiskuntaan. Tällainen vaaraa sivullisille aiheuttava mellakointi on syytä kitkeä yhteiskunnastamme hetimmiten pois, vaikka laein ja asetuksin, sillä tällainen on selviä kaikuja viime vuosisadan vaihteesta. Seuraukset ovat nähtävillä yhä tänäkin päivänä vaikkapa Siperian vankileirien saaristossa, jonne nämä silloiset valtaanpäässeet hulinoitsijat olivat kuljettaneet kokonaisia kaupunkeja ja maakuntia, uudelleenkoulutusleireilleen. Tällaisen hulinoinnin seurauksia kantavat yhä tänäkin päivänä ne miljoonat Pohjois-Korean asukkaat, jotka nakevät nälkää vuosikymmenestä toiseen ja jotka voivat vain uneksia paremmasta, ihmisarvoisesta elämästä, näiden hulinoitsijoiden hengenheimolaisten kynsissä.

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Laitoitkos samanlaisen uutisen Pride iskusta? Tai tuosta hiljattain tapahtuneesta pahoinpitelystä jossa oikeistolaiset vetivät turpaan kaveria joka oli ottanut pamfletteja? Etpä tietenkään....