torstai 23. elokuuta 2012

Demari nimittelee, vihreä uhkaa yleistä järjestystä, missä viipyy julkinen ruoskinta?

Taannoin Kalevassa oli kirjoitus vihreän kuntapoliitikko Pekka Penin uhkailusta Baader-Meinhof-tyylisellä viherterrorismilla Facebook-kommenteissaan, eipä siitä mitään yleistä paheksuntaa, eikä kohkaamista kuulunut lehdistön toimesta, eikä Penin erottamista ole vaadittu. Eipä myöskään vihreät ole irtisanoutuneet tuosta.

Ahvenanmaalainen demaripoliitikko Igge Holmberg solvasi Ruotsin kuningasperheen uusimman jäsenen syntymää "loisen syntymäksi", mutta eipä ole kuulunut tästäkään vaatimuksia demareiden irtisanoutumisesta asiasta, tai Holmbergin erottamisesta.

Köyliöläinen persupoliitikko Rautio erehtyi ehdottamaan Facebook-kommentissaan pizzeria-ampujalle mitalia. Jo oli koko maa tuohduksissaan ja vaatimassa ko. poliitikon eroa, sekä perussuomalaisen puolueen irtisanoutumista rasismista. Timo Soinikin oli heti tuoreeltaan tuomitsemassa. Nyt tuo paikallispoliitikko tullaan todennäköisesti erottamaan puolueesta.

On ihmeellistä, että toiset poliitikot ovat tasa-arvoisempia lehdistön kohtelussa, kuin toiset! Eikö ketään muuta kummastuta tällainen kaksoisstandardi?

Ei kommentteja: