torstai 23. elokuuta 2012

Enemmän sahureita ja muita yrittäjiä eduskuntaan.

Enemmän sahureita ja muita yrittäjiä eduskuntaan.
Ja vähemmän luokanopettajia ja lakimiehiä, sillä eikö juurikin kaikki nykyongelmat johdu juuri näiden kahden ammattiryhmän yliedustuksesta eduskunnassa? Suomessa olisi jo päästävä tästä herrakunnioituksesta, jota vanhaan agraariaikaan pidettiin hyveenä, sillä kansa oli kouluttamatonta maalaisväestöä suurimmalta osin. Nykyisin on jo toisin, kun peruskoulun käyneillä on jo huomattavasti enemmän tietoa päässään, kuin ennenvanhaan.

Tämä ajatus tuli mieleeni  eläkeläisopettaja Jouko Pihon blogista, jossa hän ilmoittaa pyrkimyksestään eduskuntaan, hyvissä ajoin aloitti eduskuntavaalikampanjansa siis.
Toimittajat on yksi sellainen ammatiryhmä, jota ei koskaan olisi syytä nähdä eduskunnassa, ainakaan niinkauan, kun heidän koulutuksensa on pääsääntöisesti keskitetty Tampereen punaiselle toimittajalaitokselle, johon ei kuulemaan mukaan voi päästä, jos ei omaa ns. suvaitsevaista taustaa, ts. jos ei ole kuulunut johonkin Nuoriin Kotkiin, tai Sosialidemokraattisiin nuoriin. Tällainen toimittajakoulu saa aikaan vain yhteiskunnasta vieraantuneita besserwissereitä, jotka eivät tiedä tavallisen ihmisen elämästä tuon taivaallista. Hehän ovat eläneet sosialistisessa kuplassa, hyvätuloisten virkamiesvanhempien lapsina.

Poliisit ja ammattiupseerit olisi syytä myös rajata pois edustajakelpoisuudesta, sillä heidän tehtävänsä on puolustaa kansaa mahdollisen kabinettivallankumouksen yllättäessä. Nykyään on liikaa poliiseja ja upseereita, jotka ovat samassa veneessä vallanpitäjien kanssa, jolloin heidän katu-uskottavuutensa on myös kyseenalainen.

Kaikenkaikkiaan kansanedustuslaitosta täytyisi uudistaa kovalla kädellä, poliittiset luikurit ja broilerit pois kokonaan sieltä lakeja sorvaamasta omiin tavoitteisiinsa.
Äänestäjät, muuttakaa äänestyskäyttäytymistänne, sillä niinkauan teidän äänenne ei kuulu, kun äänestätte näitä mukamas viisaita ja paremmintietäviä. Itse tiedätte toki paremmin, mita teidän asioita teidän mielestänne pitäisi kansanedustuslaitoksessa ajaa. Nämä politiikan pelurit eivät edistä asiaanne milläänlailla, eikä se totuus ole siellä Iltalehden otsikossa. Näin Internetin aikakautena, tietoa saa kyllä, myös sellaista tietoa, joka ei ole väritetty toimittajien omilla ambitioilla.

Ei kommentteja: