torstai 6. toukokuuta 2021

Velkaunioniinko? Ei kiitos!

Viime viikkojen puheenaiheena on ollut hallituksen lupaamat, velaksi otettavat miljardit, joilla tuetaan etelä-Euroopan suuria maita, Italiaa ja Espanjaa, sekä esim. Puolaa, yhtä suurimmista maataloustuottajista. Kokoomus ilmoitti heti kärkeen, että se äänestää tyhjää käytävässä äänestyksessä ja vaati sitä myös edustajiltaan, puoluekurin vuoksi. Monet kokoomusedustajat ilmoittivat sitten jo heti, etteivät aio osallistua moiseen, vaan äänestävät "EI". Kokoomuksessa alkoikin käydä melkoinen kato kuntavaaliehdokkaissa, kun nämä Kokoomuksen johdon, käytännössä Orpon, suunnitelmat tulivat julki.

Perussuomalaiset ovat olleet koko ajan vastaan näitä velkarasitteita, sillä onhan se selvä, ettemme voi jättää tällaisia velkoja tulevaisuuden hallituksille, emmekä lapsillemme. Jotain rotia sentään eurososialistienkin haaveiluihin. Elvytyspaketin puolustajat ovat keksineet mitä ihmeellisimpiä taruja, mitä meille seuraisi, jos emme ottaisi osaa tähän "elvytykseen". Kuten esim. "olisimme ulkokehällä" (missäs nyt sitten olemme?), "häpeäisimme silmät päästämme", "kaupankäynti tyrehtyisi", jne. Nyt jopa EK on tullut ulos nimilistan kanssa, jotka tukevat tätä velanottoa. (se on selvä, että EK tukee, kun eivät itse joudu maksamaan).

Tämä "elvytyspaketti" on vain työkalu eurososialistien pakissa, jolla tähdätään heidän ihanteeseensa, Eurostoliittoon, eli EUn liittovaltioon, jossa ei olisi enää kansallisvaltioita, eikä itsenäisiä kansakuntia, vaan samaa yhteistä massaa kaikki. Mitään ei siis ole opittu Neuvostoliiton ajoista, joka kaatui omaan mahdottomuuteensa. Eurososialistit tähtäävät vain oman varallisuutensa kasvattamiseen. Kuten Neuvostoliitossakin oli nomenklatuura, eli järjestelmän hyväosaiset, niin myös Eurostoliitossa tulisi olemaan. Tavallisella kansalla ei ole näissä järjestelmissä muuta, kuin maksajan rooli.

Me perussuomalaiset emme voi tukea tällaisia sosialismihaaveita, siksi kannatamme hyvää talouskuria, itsenäisiä kansoja, maahanmuuton rajoittamista kolmansista maista jne. Jos haluat olla pysäyttämässä tällaista Eurostoliitto-liittovaltiokehitystä, äänestä perussuomalaisia. Jo nyt tulevissa kuntavaaleissa. 5962 ehdokasta on Sinulla valittavissa kautta maan. Muista äänestää viimeistään 13.6. Ennakkoäänestys alkaa 26.5. ja kestää 8.6. saakka kotimaassa. Ole suomalainen, äänestä perussuomalaista!

Ei kommentteja: