tiistai 25. toukokuuta 2021

Ennakkoäänestys alkaa 26.5. Muista äänestää!

 Ennakkoäänestys alkaa 26.5. ja kestää 8.6. saakka. Itse olen aina äänestänyt ennakkoon, koska se antaa mahdollisuuden suunnitella omia menojaan eteenpäin hyvin. Ennakkoäänestyspaikat näet tästä linkistä: https://www.hel.fi/helsinki/fi/kaupunki-ja-hallinto/osallistu-ja-vaikuta/kuntavaalit-2021/ennakkoaanestys/helsingin-ennakkoaanetyspaikat-kuntavaaleissa-2021

Vain äänestämällä voit vaikuttaa. Jos haluaa muutosta nykymenoon, on äänestys ainoa tapa vaikuttaa laillisesti. Perussuomalaiset on demokratiaa kannattava, laillisen yhteiskuntajärjestyksen puolestapuhuja. Äänestämällä takaat, että äänesi ei mene hukkaan. Jos äänestämäsi ehdokas ei pääsisikään valtuustoon, hän pääsee vaikuttamaan lukuisissa ns. lautakuntapaikoissa, jotka jaetaan äänimäärän mukaisesti. Niissä käsitellään meille jokaiselle tärkeitä arjen asioita, kuten kaavoitusta, koulutusta, terveydenhuoltoa, liikennettä, jne. 

Varsinainen äänestyspäivä on sunnuntaina 13.6. klo 9-21. Varsinaisen äänestyspaikkasi olet saanut kotiin jaettavassa äänioikeuslipussa. Tai jos et ole saanut sellaista, sen saat tietää Digi-ja väestötietovirastosta esim. tästä linkistä: https://dvv.fi/aanioikeus . Jos olet liittynyt Suomi.fi -palveluun, se löytyy myös sieltä. Käytä äänioikeuttasi!

Ei kommentteja: