tiistai 29. marraskuuta 2011

Perussuomalaiset puolustavat suomalaisia!

Ottawan sopimus sitten hyväksyttiin opposition vastustuksesta huolimatta. Ihmetellä täytyy presidentti Halosen intoa tässä miinakieltoasiassa. Jos kerran rauhantahtoiset naapurimme eivät ole tulevaisuudessa ylittämässä maamme rajoja kutsumattomina, niin keitä ne varastoidut miinat haittaavat siellä varastoissa? Nuo miinat olisivat olleet edes jotakin kättäpidempää, vaikka tiedän toki niiden vaatimattoman tehon.



Suomi liittyy mukaan Ottawan sopimukseen. Hyväksyminen sai äänestyksessä taakseen 110 kansanedustajaa. Hylkäystä kannatti oppositioryhmien 47 kansanedustajaa. Eduskunta hyväksyi sopimuksen ja asian käsittely päättyi eduskunnassa.


Niin kutsuttuna "Ottawan sopimuksena" tunnettu sopimus sai eduskunnan hyväksynnän täysistunnon toisessa käsittelyssä perjantaina 25. marraskuuta. Hyväksytty esitys koskee  jalkaväkimiinojen käytön, varastoinnin, tuotannon ja siirron kieltämisestä ja niiden hävittämisestä tehdyn yleissopimuksen hyväksymistä.   Hylkäysehdotuksen oli tehnyt perussuomalaisten kansanedustaja Tom Packalén Jussi Niinistön kannattamana. Hylkäysehdotus sai toisen käsittelyn äänestyksessä tuekseen vain oppositioryhmien kansanedustajia - 36 edustajaa perussuomalaisten ja 11 edustajaa keskustan eduskuntaryhmästä. http://web.eduskunta.fi/Resource.phx/pubman/templates/1.htx?id=4537

Näyttää siltä, että tietyt tahot, presidentti Halonen ja ulkoministeri Tuomioja etunenässä, ovat kovastikin suomalaisuutta vastaan. Onneksi näiden 70-luvun finlandisierungien aika alkaa olla auttamattomasti ohi. Halosen kausi loppuu ja Tuomiojankin lähtölaskenta alkaa olla käsillä.  Ihmetellä myös täytyy, että eduskunnasta löytyy noinkin paljon suomalaisvastaista kantaa. Toivottavasti Siperia ei opeta, kuten kävi viime sodissa!

Ei kommentteja: