torstai 28. heinäkuuta 2011

Äärivasemmiston vihapuheet (ml. ulkom. Tuomioja) tuomittava vahvasti

Koska kaikki eivät välttämättä tunne nykyistä ulkoministeri Erkki Tuomiojaa, on aika valaista, kuka Tuomioja oikeasti on. Hän on siis tunnettu äärivasemmistolainen, joka nykyään haluaa mieluusti esiintyä maltillisena demarina. Mutta ei koira karvoistaan pääse ja äänestäjien muisti on joskus pidempikin, kuin kaksi kuukautta ennen ja jälkeen vaalien!

Tuomioja hyökkäsi tänään presidentti Halosen ulostulon innoittamana Suomen suurinta puoluetta, Perussuomalaisia vastaan kovin sanoin. Perussuomalaiset ovat kuitenkin saaneet mandaattinsa kansalaisten neljännekseltä ja puolue on kiistatta kansan suosiossa. Jos ulkoministeri hyökkää tällä tavoin rekisteröityä puoluetta ja sen kansanedustajia vastaan, ei kyseessä ole muu, kuin äärivasemmistolaisten halu revanssiin Perussuomalaisten kevään eduskuntavaalivoittoon!

Se, mikä asian tekee törkeäksi, on kahden laillisen virkamiehen halu tragedian avulla vaikuttaa Suomen sisäpolitiikkaan. Onpa siinä nähtävissä myös perustuslain vastaista henkeä, joka ei ole mitenkään uutta äärivasemmistolle!

Suomalaiset, tuomitkaa tällainen äärivasemmistopropaganda kovin sanoin, sillä tämä johtaa vain äärivasemmiston haluun kovaan vastakkainasetteluun ja pahimmassa tapauksessa jopa kansalaisten ja Suomen jakautumiseen, mikä sinällään onkin vasemmiston tarkoitusperä.

Kansalaiset, älkää menkö tähän koko mediakentän puffaamaan helppoon, vaan ajatelkaa itse, ihan itse!

1 kommentti:

Harri Lehtimäki kirjoitti...

Tämä blogaus siis poistettiin Uuden Suomen blogeista, ilmeisesti päätoimittajan äärivasemmistolaisten mielipiteiden vuoksi! Päätoimittaja Markku Huusko ei kestänyt enään äärivasemmistolaisvastaista kirjoitteluani!