perjantai 26. heinäkuuta 2013

Sensuuri on demokratian pahin vihollinen!

Kirjoitin eilen 25.7.2013 blogiini Uuteen Suomeen varastelevista romanialaisista rosvojoukoista. Se oli Uuden Suomen suvaitseville "toimittajille" liikaa, koska olin maininnut siinä sanan ROMANI. Osoitin siis sormellani yhtä ryhmää ja sensuuri iski heti, kun silmä vältti. Julkaisen täällä tämän saman kirjoitukseni ihan vaan näyttääkseni, että sensuuri ei estä demokratian toteutumista. Jos olisin yhtä varakas, kuin Niklas Herlin, Uuden Suomen omistaja, haastaisin Uuden Suomen ja päätoimittaja Markku Huuskon oikeuteen sananvapauslain rikkomisesta, mutta koska olen köyhä, ei rahkeeni riitä siihen. Siltäkään osin Suomessa ei demokratia toteudu, eivätkä kansalaiset ole yhdenvertaisia lain edessä.

Miksei kukaan tee ennalta mitään?

Karavaani kulkee, kukaan ei estä!
Karavaani kulkee, kukaan ei estä!
Romanialaiset varasjengit melskaavat Suomessa, eikä kukaan tee mitään estääkseen sen ennalta? Annetaan siis ehdointahdoin näiden varkaiden saapua maahan ja tehtailla varkauksia, ryöstöjä ja pahoinpitelyitä! Luitte ihan oikein, ROMANIALAISIA, sanoisin vielä jopa ROMANEITA! On järjenköyhyyttä olla estämättä näiden pääsyä maahan vain sen vuoksi, että joku kukkahattuvoivoisentään -nillittäjä vouhkaa näiden varkaiden ihmisoikeuksien puolesta. Missä on vanhuksien, jotka joutuvat noiden häikäilemättömien rosvojoukkojen uhreiksi, ihmisoikeudet? Missä on yrittäjien oikeudet saada sovitut urakkansa tehtyä? Rosvot varastavat kaapelit ja muut raaka-aineet ja yrittäjän keikka menee pieleen, kun korvaavaa tavaraa ei saa tilalle nopeasti mistään. Tällaisesta aiheutuu vakavia kansantaloudellisia ongelmia, onko meillä varaa siihen tässä taloustilanteessa! Voi p*****e, tarttis tosiaan tehdä jottain!

13 romanialaista suunnitteli ja toteutti terästehtaalta mittavan ryöstön.

Joukko romanialaisia miehiä suunnitteli ryöstön, jonka kohde oli Raahen Ruukki Metals Oy. Rikos tapahtui syystalvella 2012.
Rikosvyyhti alkoi nivoutua Romaniassa missä suunnitelmat tehtiin. Kaksi miehistä toimi porukan päämiehinä.
Suunnitelmien valmistuttua, osa miehistä matkusti Romaniasta Ouluun. Miehet majoittuivat hotellissa, mutta ehtivät nauttia myös Oulun ja lähellä sijaitsevan Raahen nähtävyyksistä. Uteliaiden miesten tutkimuskohteisiin kuului myös Ruukki Metals Oy.


Kun miehet katsoivat tuntevansa paikan riittävän hyvin, jotta voisivat suorittaa varkauden, he painuivat takaisin hotellille. Koska joukko oli onnistunut paikantamaan varkauden kohteen, teräksen valmistuksessa käytettävän FeNb-seosaineen, päättivät he olla aikailematta.

Piilo maastossa

Jo seuraavana päivänä miehet lähtivät uudestaan tehdasalueelle. Yksi heistä piti vahtia ja toinen toimi autonkuljettajana. Loput miehistä lastasivat tehdasalueella olleeseen kuorma-autoon 16 000 kiloa seosainetta. Oikeudessa anastetun seosaineen arvoksi on arvioitu noin 308 000 euroa.
Anastuksen jälkeen seosaine piilotettiin ennalta valittuun paikkaan maastossa. Sen jälkeen miehet palasivat jälleen hotelilleen Ouluun odottamaan pölyn laskeutumista.

Kun aikaa oli kulunut riittävästi, soittivat porukan päämiehet tovereilleen Romaniaan ja pyysivät heitä saapumaan Suomeen kahden kuorma-auton kanssa.
Miehet tekivät työtä käskettyä. Suomessa seosaine lastattiin autoihin ja miehet kuljettivat ne ennalta sovitusti Romaniaan. Kuljetuksen jälkeen miehet palasivat takaisin Suomeen toista erää varten. Uuden lastauksen jälkeen koko porukka poistui Suomesta kohti Romaniaa.

Rovaniemen käräjäoikeus tuomitsi kaikki miehet vankeuteen. Lyhyin vankeustuomio oli puolitoista vuotta ja pisin kolme vuotta ja kolme kuukautta.
Kaikki miehet kiistivät ainakin osan syyllisyydestään ja he ovat myös ilmoittaneet tyytymättömyytensä tuomioihin. IL

Tässä seuraavassa uutisessa kerrotaan, että noin 60 tapausta vuodessa ilmenee pääkaupunkiseudulla. 60 tapausta/vuosi! Mitähän se tekee rahassa? Ja vain sen tähden, ettei kukaan viranomainen uskalla voivoisentäänkukkahattuterroristien pelossa ottaa asiaan kantaa, kuten viranomaisen kuuluisi. Ja sitten vain ihmetellään! Olemmeko todella näin saamattomia nahjuksia nykyisin? Nämä kukkahatut on saatava pois päättävistä viroista, jotta Suomi nousee taas itsenäiseksi kansakunnaksi.

Kuparivarkaiden jäljiltä Vuosaaressa
Kuparivarkaiden jälkiä Vuosaaressa
 Helsingin Viikissä havaittiin savua metsässä keskiviikkona noin puoli kahden aikaan iltapäivällä. Savun alkulähteeksi paljastui kaksi kalliolla käryävää kasaa varastettua kuparia, jota oltiin puhdistamassa kuorista polttamalla.
Pelastuslaitoksen ja poliisin saapuessa paikalle tekijät olivat livahtaneet tiehensä. 

– Tekijät eivät olleet ottaneet huomioon, että keskellä päivää savu herättää huomiota. Poliisin mukaan tällaista tehdään yleensä syrjäisillä hiekkakuopilla, sanoo paloesimies Samuli Martti Malmin paloasemalta.
Hälytyksen savusta teki ulkoilija. Myös lennonjohto vahvisti, että ilma-alus oli havainnut savua metsässä. Tuli ei ollut vaarassa levitä kalliolta.
Rikoskomisario Jouni Niskanen Helsingin poliisista arvioi aikaisempina vuosina kuparivarkauksien määrän pysytelleen Helsingissä noin 60:ssa tapauksessa vuosittain.

–Suunnilleen noin kerran viikossa näitä tulee ympäri vuoden. Jonkin verran tätä tapahtuu kesällä enemmän, mutta talvellakaan ei ole kuukausia, ettei tulisi tapauksia ollenkaan, Niskanen selittää. Metro

Ei kommentteja: