lauantai 31. lokakuuta 2009

Suomeen uutta energiapolitiikkaa!

Vuosikymmeniä olemme saaneet kärsiä, ensin vasemmistolaisesta Neuvostoliitto ensin-, sittemmin vihervasemmistolaisesta kaikki-suomessa-tuotettu energia-on-saastuttavaa-politiikasta. Nyt olisi otettava lusikka kauniiseen käteen ja rakennettava Suomeen lisää ydinvoimaloita. Ydinvoimassa on se tulevaisuus, se on saasteetonta, se on pitkällä tähtäimellä kannattavampaa kuin tuulivoima ja muut höpötykset ja sen hyötysuhde on tällä hetkellä parasta, mitä alalla löytyy.

Suomi on pinta-alaltaan suuri maa, etäisyydet ovat suuret, joten ydinvoiman rakentaminen on suomalaisille parasta sijoitusta tulevaisuuteen, mitä ajatella saattaa. Sitäpaitsi se ei pilaa maisemia, luontoa, kalastusta, ei maanviljelystä, kuten vihervasemmistolaisten ehdottamat suuret tuulimyllyt, joita nyt ajetaan suomeen, kuin käärmettä pyssyyn. Vihervasemmiston ajatusmaailmaan kun ei mahdu muuta, kuin verojen korotus ja tuulivoimalat, jos puhutaan energiapolitiikasta.

Ydinvoiman rinnalle pitää kehittää myös aurinkoenergiaa, pienimuotoiseen käyttöön, kuten kesämökeille, omakotitaloihin, ym. Samoin puunpolttotekniikkaa pitää kehittää nykyisestä , sillä siinä olisi Suomenkin tulevaisuus, puuenergialaitteistojen myyjänä! En usko sitä, että nykyteknologialla olisi puu jotenkin hylättävissä oleva energiamuoto, jos sitä vain kehitetään edelleen. Puuta Suomessa riittää kyllä poltettavaksi, jos vain poliittista tahtoa riittää, nythän puun kasvatus ja myynti on sidottu keskustalaiseen ja vihervasemmistolaiseen politiikkaan, joka tarkoittaa vain tietyn pienen piirin myynnin sallimista, mutta jos sen verotusta helpotettaisiin ja laitteistojen kehittämistä tuettaisiin valtion toimesta, ehkä puun kauppakin saataisiin taas käyntiin ja Suomesta tulisi uudelleen Vihreän Kullan Maa.

En tarkoita sitä, että joka kuntaan rakennetaan ydinvoimala, vaan sitä, että rakennettavista ydinvoimaloista saataisiin joka niemeen, notkoon ja saarelmaan edullista, ei siis älytöntä nykymallin mukaista korkeasti verotettua energiaa. Joka tupaan olisi saatava halpaa sähköä, jotta suomalaiset tuntisivat olevansa ja asuvansa maassaan tasavertaisesti, ei vain vihervasemmiston masinoimassa pakkotyölaitoksessa, kuten nyt tuppaa olemaan.

Ei kommentteja: